Представям ви едно зеленчуково ризото с мек вкус на топено сирене и маслини!
Нали обещах да е седмица на сиренето та продължавам с предложенията. Обичам ориз под всякаква форма, а тази ми е една от любимите.
Единственто нещо, което е нужно когато се прави ризото е търпение, защото просто трябва да се стои пред котлона, защото иначе ще получим един преварен ориз!
...цялата публикация
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Хляб без месене!
Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка!... прочети още Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ
-
Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка!... прочети още Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ
Няма коментари:
Публикуване на коментар