Обещах ви, че прасковената серия ще продължи, поразредихме с едни картофени кюфтенца, но е време за един от най-любимите ми десерти-галет, казано на френски, а всъщност това си е чисто и просто пай под друга форма. Хубавото на този вид сладкиши, е че може да се гарнира с всичко, което имаш под ръка и винаги става много вкусно....цялата публикация
вторник, 14 август 2012 г.
Галет с праскови, сини сливи и кокос!
Обещах ви, че прасковената серия ще продължи, поразредихме с едни картофени кюфтенца, но е време за един от най-любимите ми десерти-галет, казано на френски, а всъщност това си е чисто и просто пай под друга форма. Хубавото на този вид сладкиши, е че може да се гарнира с всичко, което имаш под ръка и винаги става много вкусно....цялата публикация
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Хляб без месене!
Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка!... прочети още Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ
-
Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка!... прочети още Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ
Няма коментари:
Публикуване на коментар