понеделник, 24 септември 2012 г.

Торта с карамелени ябълки!


    Всичко започна с една щайгичка с червени ябълки и сто идеи за сладкиши. Сега ще ви досаждам с ябълки, но докато прасковите ги обичам във всякакъв вариант то с ябълките въпроса стои по друг начин, тях ги обожавам в сладкиши отколкото в натурален вид и то много, абсолютен фаворит. Няма нещо по-незабравимо от аромата на ябълки и канела....цялата публикация



 

6 коментара:

  1. Esse bolo era tudo que eu queria neste momento. Lindo e saboroso.
    Tenha uma ótima semana.

    ОтговорИзтриване
  2. Линче, чакам тогава втора серия- ябълки!!!
    Ти си призната вече като голям спец на тортите, ще се доверя и ще приготвя, празници във фамилията този месец, колкото искаш;)Няма търпение да опитам подобно нещо.
    Хубава сряда !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, голям комплимент, чак пък спец, ами от скромност, благодаря!

      Изтриване
  3. Павлинка, тортата ти трябва да влезе не в графа "непременно за правене", а направо в графа "невероятно превлекателни и вкусни десерти" :) С една дума - страхотна е!
    Прегръдка и жалко, че не можаехме да се видим, но се надявам следващия път :)

    ОтговорИзтриване

Хляб без месене!

     Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка!... прочети още       Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ